The Distinguished Gentlemansride 2016 -Lisbon

Het Genieten.
Gebruikersavatar
IRONfleX
50-99
50-99
Berichten: 53
Lid geworden op: 23 sep 2015 20:30
Locatie: Rotterdam
Been thanked: 31 times

The Distinguished Gentlemansride 2016 -Lisbon

Ongelezen bericht door IRONfleX »

Alweer even geleden dat ik op het SON forum was en heb gekeken of er nog leven in zit... niet heel veel na SON 2016 in mei zo te zien.
Moet iets met vakantietijd zijn...

Ik heb voor dit jaar (naast mijn heerlijke vakantie in Kroatie - prachtig land om op de bike naartoe te gaan overigens - ik was met de fam. en de vierwieler) nog een leuk evenement op de agenda staan. Na vorig jaar mee te hebben gereden met de The Distinguished Gentlemansride (DGR) in Rotterdam doe ik dit jaar mee met de DGR - in Lissabon.
Prachtig evenement waarbij wereldwijd - op dezelfde dag - iedereen in zijn "beste zondag's pak" op zijn motor stapt en rijdt voor het goede doel. Het opgehaalde geld wordt uiteindelijk gebruikt voor het onderzoek naar de genezing van prostaat kanker. Blijken zo 1300 mannen - per dag - aan deze ziekte te overlijden... (ben ik nog niet zo lang achter). Kan zo maar een goede kennis, vriend of familielid van je zijn.

Om zoveel mogelijk aandacht te geven aan de rit die ik ga maken, aldaar in Lissabon wilde ik graag op een Sportster ook nog even de omgeving van Portugal zien.
Het blijkt, na veel bellen en mailen, zo te zijn dat er (nog steeds) geen Harley Rentals zijn in Lissabon / Porto... dus die vlieger gaat niet op.
En aangezien ik maar 1 week vakantie heb is zelf rijden geen optie, helaas! Alhoewel...

Heb middels via mijn pa een transportbedrijf gevonden die voor (bijna zelfde geld als een ander merk/ motor huren daar) mijn fiets heen en weer brengt.
Dus mijn Sporty gaat mee op reis, die pik ik op in Caldas da Rainha - mijn vader woont daar vlakbij - en dan spendeer ik eerst een paar dagen met hem aan de kust van Foz do Arelho. Lekker eten, bijpraten, vissen.. relaxen dus.

Daarna:

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 september rij ik mee met Harley Riders Setubal. Marco Oliveira and friends hebben dit jaar weer een custom event georganiseerd in Setubal. Heb 2 jaar geleden al eens met deze club opgetrokken en dat was me goed bevallen - op het rijden op een "off the road" (BMW) na dan. Was tijdens de rideout (mannetje of 150) zo aan het genieten van de omgeving (kust) dat ik echt bijna van de berg af reed. De bijnaam die ik eraan overgehouden heb, na dit weekend, zal ik je besparen :shock:

Op zondag 25 september zal ik dan deelnemen aan de DGR in Lissabon. Heb van Charles al een pakketje stickers en patches ontvangen om uit te delen. Uiteraard alleen maar aan Sportster Owners - zonder teveel stoere babbels.

Aangezien het bijhouden van alle sponsoren (deze hebben naast Charles en vrienden al een donatie gedaan):

http://www.harleydavidsonrotterdam.nl/ Leuke Donatie DGR via pagina en merchandise - gaat in de verkoop op het SON forum - voor een leuk bod tegen goede aan het doel.
http://www.motorkledingdiscount.nl/ Sponsor van aanschaf nieuwe Bell helm
http://www.veneziaijssalon.nl/ Donatie via DGR pagina
http://zinoscustomseats.nl/ (een coole gast die op jonge leeftijd al heel veel mooie dingen maakt en een custom seat voor me gaat maken ter sponsoring van het evenement)
http://ironpiratemotorcycles.nl/ Sponsor aanschaf nieuwe Bell helm

... een flinke klus is, zal ik er op het forum niet veel over posten.

Maar je kunt alles volgen via de speciale pagina op de website van DGR die ik heb aangemaakt voor de DGR 2016 - Lisbon om op de hoogte te blijven van alle vorderingen.
https://www.gentlemansride.com/rider/thegentlewingman

Mocht je zelf nog een leuke bijdrage willen doen of een bedrijf kennis weten die hierin iets kan betekenen - in welke vorm dan ook - deel de link zou ik zeggen.
Blijken veel vrienden en kennissen moeite te hebben met de betaling mogelijkheden (geen creditcard etc.). Cash of direct aan Sportster Clothing overmaken kan ook.
Even een mailtje naar info@sportsterwingmanclothing.com en ik regel het verder.Ik maak dit geld dan zelf over aan het goede doel.
Alle sponsoren worden dan ook (bedrijf incl. logo) vermeldt op de blog en social media pagina's.

Tot zover... Sporty greets vrienden!

Until we meet again ;)


Sportster Owners * Ride it - Like they Stole it!
http://www.sportsterwingmanclothing.com ©
Gebruikersavatar
charlesb52
*
*
Berichten: 2209
Lid geworden op: 19 sep 2015 11:15
Locatie: Maastricht
Has thanked: 1279 times
Been thanked: 539 times
Contacteer:

Re: The Distinguished Gentlemansride 2016 -Lisbon

Ongelezen bericht door charlesb52 »

Voorzichtig daar en SON ze!!!!


Gebruikersavatar
charlesb52
*
*
Berichten: 2209
Lid geworden op: 19 sep 2015 11:15
Locatie: Maastricht
Has thanked: 1279 times
Been thanked: 539 times
Contacteer:

Re: The Distinguished Gentlemansride 2016 -Lisbon

Ongelezen bericht door charlesb52 »

Ik zie de Portugese voortgang al op Facebook ; gaat goed daar, perfect geregeld!!
Hopelijk zien we hier ook nog iets!?!?
:D


Plaats reactie